9.4 C
Brussel
onsdag 21. februar 2024
KunnskapOmfavner endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland

Omfavner endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland

Nederland Stichting voor Effectief Onderwijs (Foundation for Effective Education), er anerkjent av brukere som en av enhetene som gjør personlig tilpasset opplæring til en vellykket tilnærming med deres "Studieteknologi"

ANSVARSFRASKRIVELSE: Informasjon og meninger gjengitt i artiklene er de som oppgir dem, og det er deres eget ansvar. Publisering i The European Times betyr ikke automatisk tilslutning til synspunktet, men retten til å uttrykke det.

ANSVARSFRASKRIVELSE OVERSETTELSE: Alle artiklene på dette nettstedet er publisert på engelsk. De oversatte versjonene gjøres gjennom en automatisert prosess kjent som nevrale oversettelser. Hvis du er i tvil, se alltid den originale artikkelen. Takk for forståelsen.

Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil
Juan Sanchez Gil - kl The European Times Nyheter - Mest i de bakre linjene. Rapportering om bedrifts-, sosiale og statlige etiske spørsmål i Europa og internasjonalt, med vekt på grunnleggende rettigheter. Gir også stemme til de som ikke blir lyttet til av de generelle mediene.

Nederland Stichting voor Effectief Onderwijs (Foundation for Effective Education), er anerkjent av brukere som en av enhetene som gjør personlig tilpasset opplæring til en vellykket tilnærming med deres "Studieteknologi"

Utdanningssystemet i Nederland har fått anerkjennelse for sine standarder og bemerkelsesverdige akademiske prestasjoner. Imidlertid er det nå en økende oppfordring til å fornye systemet. Lærere og innflytelsesrike tenkere tar til orde for en avvik fra klasseromsstrukturer som er basert på alder, og i stedet foreslår de personlige læringsmodeller som prioriterer individuelle elevers behov. Denne foreslåtte utdanningsreformen tar sikte på å skape et miljø der hver student kan blomstre.

Karin Verheijen, en pedagog i Karin Veiledningssenter (Karin Bijles Centrum) kaster lys over begrensninger ved en ensartet tilnærming. Hun understreker at gruppering av elever etter alder overser deres læringstempo og stiler, innenfor en klasseromssetting. Dette kan føre til en nedgang i elevglede og selvtillit, og hemme deres pedagogiske utvikling.

Apps Holland 2 Omfavner endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland
Omfavne endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland 3

Peter van de Kuit, en kollega av Verheijen, påpeker at vanlige læringsbarrierer som hodepine og kjedsomhet ofte blir feiltolket som bare tretthet eller uinteresse. Han forkjemper studieteknologien utviklet av L. Ron Hubbard, som utstyrer studentene med verktøy for å overvinne disse hindringene, og forbedrer deres forståelse og oppbevaring. Både Karin og Peter er medlemmer av styret i Stiftelsen for effektiv utdanning "Stichting voor Effectief Onderwijs” (etablert i 2001 og anerkjent som offentlig nytte av nederlandske myndigheter) og samarbeider med Karin Tutoring Centre som nå opererer i 6 steder hvorav 5 i Amsterdam, og betjener i gjennomsnitt 300 studenter hver uke, totalt ca 2600 studenter siden 2007.

Evelyne Azih fra Chevylins Care Foundation gjenspeiler følelsen, og understreker den bredere samfunnsmessige effekten av utdanning. Hun argumenterer for at ved å pleie evnene og den kulturelle bevisstheten til unge mennesker, "vi bidrar til et mer fredelig og velorganisert samfunn". Azih tar til orde for "L. Ron Hubbards studiemetode" promotert av Applied Scholastics, som "et middel til å bygge bro over utdanningsgap og styrke enkeltpersoner med effektive læringsstrategier".

De positive resultatene av en slik metode viser seg i resultatene oppnådd med metoden som brukes av Karin Veiledningssenter. Deres tilnærming til veiledning har hjulpet «utallige studenter til å forbedre seg faglig og vokse i selvtillit, og vise frem det transformative potensialet til alternative pedagogiske metoder".

Med et håpefullt syn, når han blir spurt om fremtidens utdanning, ser Peter van de Kuit for seg "en reformering av utdanningssystemet som vekker genuin interesse hos elevene for fagene deres. Ved å gjøre læring morsommere og mer håndterlig, blir undervisningsprosessen mer effektiv, til nytte for både elever og lærere».

Apps Holland 3 Omfavner endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland
Omfavne endring, etterspørselen etter skreddersydd utdanning i Nederland 4

Oppfordringen til utdanningsreform i Nederland er tydelig. Personlig tilpassede læringstilnærminger, som de som er inspirert av L. Ron Hubbards studieteknologi, som er rost av tusenvis av familier, viser potensialet til å revolusjonere utdanningslandskapet. Etter hvert som suksesshistorier fra ulike stiftelser og sentre akkumuleres, vil de bevis øker til fordel for et system som verdsetter den individuelle læringsreisen til hver elev. Tiden er moden for endring, og det nederlandske utdanningssystemet kan godt lede ansvaret for å skape en mer tilfredsstillende og effektiv modell for elever over hele verden.

- Annonse -

Mer fra forfatteren

- EKSKLUSIVT INNHOLD -spot_img
- Annonse -
- Annonse -
- Annonse -spot_img
- Annonse -

Må lese

Siste artikler

- Annonse -